Autoservice Oosterhout

0162-452495

volg ons:
Autoverhuur Wij verhuren personen- en bedrijfsauto's. Hier vind je alle informatie over autohuur, tarieven en online reserveren. Auto onderhoud Als u uw auto regelmatig laat controleren, verkleint u de kans op pech onderweg én op ongelukken. Wilt u een afspraak maken? 0162-452495 Wilt u een afspraak maken? 0162-452495
Home > Acties

Bij elke APK doneren wij aan het goede doel

Johan Cruijff Foundation

De Johan Cruyff Foundation beseft dat elke sponsoring of partnership tailormade opgezet moet worden. Geen enkele partner of project van de Cruyff Foundation is hetzelfde en samen met u willen de Cruyff Foundation er alles aan doen om vooraf overeengekomen doelstellingen te halen.

Er zijn diverse manieren hoe u de Cruyff Foundation kan steunen. U kunt dit als een basis zien, zodat u een idee heeft wat de verschillende mogelijkheden zijn. De wensen en doelstellingen overlegt de Cruyff Foundation graag in een persoonlijk gesprek, zodat samen het gewenste resultaat van de jeugd in beweging brengen gerealiseerd kan worden. 

Hij is binnen....de verhuiswagen is te huur.

Verhuiswagen

Sinds woensdag 16 maart hebben wij een Bakwagen/verhuiswagen in onze verhuurvloot rijden. Kijk op www.autohopper.nl voor meer info!

De nieuwe Michelin Crossclimate bij ons verkrijgbaar!

Michelin CrossClimate

Wees voorbereid op alle weersomstandigheden

 

MICHELIN introduceert de CrossClimate-band: een band met revolutionaire prestaties die in alle weersomstandigheden veiligheid biedt.

De CrossClimate-band heeft alle voordelen van een zomerband op het gebied van remmen op nat en droog wegdek, levensduur en brandstofzuinigheid. Maar ook de voordelen van een winterband wat betreft trekkracht en remvermogen voor bestuurders die af en toe met koud weer of in desneeuw rijden. Wat een gemak: het hele jaar door dezelfde banden!
Daarnaast kunt u altijd rekenen op de veelgeprezen voordelen van MICHELIN Total Performance

Wisselen van kentekenplaathouder

Nazomer aktie! Heeft u nog geen kentekenplaathouder van ons? Kom hem wisselen en krijg een bon voor gratis APK!