Autoservice Oosterhout

0162-452495

volg ons:
Auto onderhoud Als u uw auto regelmatig laat controleren, verkleint u de kans op pech onderweg én op ongelukken. Autoverhuur Wij verhuren personen- en bedrijfsauto's. Hier vind je alle informatie over autohuur, tarieven en online reserveren. Wilt u een afspraak maken? 0162-452495 Wilt u een afspraak maken? 0162-452495
Home > Verhuur

Verhuur

Wij verhuren personenauto's en hebben 1 aanhanger met huif. Hier vindt u alle informatie over autohuur, tarieven en online reserveren. Autoservice Oosterhout is aangesloten bij de Autohopper verhuurformule.

 

Bij onze vestiging in Oosterhout kun je nu ook eenvoudig en voor een hele scherpe prijs een luxe auto huren. Autohopper is een landelijke autoverhuurformule. Voor slechts € 32,- per dag kun je op pad met een nieuwe auto die altijd voorzien is van airco en een radio/cd-speler. Volg onderstaande stappen en reserveer eenvoudig uw gewenste auto. U kunt natuurlijk ook contact opnemen met onze verhuurbalie op telefoonnummer 0162 - 45 24 95.

Ook hebben wij huurauto's met reclamewelke wij goedkoper kunnen aanbieden, dat is no-nonsense autoverhuur! Reserveer hieronder direct uw gewenste auto.